Sport

KREĆE DIVLJA LIGA! Ždrijeb kod dum Marina, prve utakmice već u četvrtak 21. srpnja

KREĆE DIVLJA LIGA! Ždrijeb kod dum Marina, prve utakmice već u četvrtak 21. srpnja

Prve utakmice ovogodišnje Divlje lige odigrat će se u četvrtak, 21. srpnja. Odlučili su tako organizatori ovog ponedjeljka tijekom ždrijeba koji je održan kraj dum Marina. Kuglice su izvlačili Elvis Fatović, Marko Potrebica i Frano Mašković Mačak, a ždrijeb nije mogao proći bez Gorana Đereka.

Kako smo već ranije pisali, ove se godine prijavilo svih osam najuspješnijih momčadi posljednje Divlje lige, koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru, i to Kamen mali, FUN H20 Mlini, Elita i Kokoti te Crvene stijene Orašac, Porporela, Pasjača Popovići i PVG Gruški mul. Kroz kvalifikacije mjesto u glavnom turniru, koji počinje 30. srpnja, tražit će Sustjepan mali muo, Lukovica, Uvalica, Lozica, Plaža ispod Petke, Komarda, Turčin Danče, Palace, Sovrnja Doli, Srebreno, Plaža ispod katamarana, Uvala Lapad i Batahovina.

Dvije godine bez igranja ipak je ostavilo traga na Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, prije svega na plivalištima jer su istrunule bare pa je to jedan od većih izazova s kojima će se organizatori nositi.

Teren su prijavile Danče, Porporela, Mlini i Plat, a posljednje dvije utakmice igrat će se u Portu.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist