Aktualno

KRAJ ONOFRIJEVE FONTANE Mirni prosvjed protiv poreza na nekretnine

Na društvenoj mreži Facebook osvanuo je događaj u kojem se poziva građane na mirni prosvjed protiv novog poreza na nekretnine koji će se održati 25. kolovoza kraj Onofrijeve fontane s početkom u 18.30 sati.

U opisu su napisali kako pozivaju sve ljude dobre volje i jake želje za promjenom da se pridruže na ‘mirnom prosvjedu protiv harača’.

– Dođite u što većem broju, jer vrijeme je da pokažemo zube, da pokažemo da nismo samo ovce za šišanje i da vlasti damo do znanja da oni rade za nas, a ne mi za njih – istaknuto je u opisu ovoga događaja.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik poziva vlasnike i korisnike nekretnina na području Grada Dubrovnika da radi ustrojavanja i vođenja Evidencije te radi pravilnog utvrđivanja činjenica bitnih za donošenje rješenja o porezu na nekretnine i zaduživanja obveznika plaćanja poreza, najkasnije do 10. rujna 2017. godine dostave Upravnom odjelu za proračun, financije i naplatu, podatke o nekretninama i poreznim obveznicima koristeći priložene obrasce, posebno za svaku adresu nekretnine odnosno katastarsku česticu.

Više možete pročitati ovdje.

Link na događaj: Mirni prosvjed protiv poreza na nekretnine

Pročitajte još

NAJAVA RADOVA Tko je u petak bez struje?

Dulist

PRED VRATIMA JE PROMJENA VREMENA Za vikend pripremite ombrele

Dulist

Dubrovčanin Đuro Sessa na čelu Europske udruge sudaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija