Aktualno

KORAK BLIŽE DO SENZORNE SOBE Oni su uplatili 35 tisuća kuna, pokažite i vi veliko srce!

DUMAM-e Mame iz Dubrovnika podijelile su s dubrovačkom javnosti izvrsne vijesti u svojoj Facebook grupi.

Naime, upravo ovog petka tvrtka Saint Hills uplatila je 35 tisuća kuna za humanitarnu akciju koju je pokrenula Dita Lipanović za prikupljanje sredstava za kupnju neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe u Općoj bolnici Dubrovnik, u sklopu Poliklinike za zaštitu mentalnog zdravlja djece.

-Doslovno u šoku!!! Neizmjerno hvala ‘Saints Hills Winery’ u ime svih roditelja djece s poteškoćama! Ovo je najveća donacija do sada i s time na računu imamo 140 tisuća kuna – poručile su ‘mame’ na Facebook stranici.

Podsjetimo, vrhunski opremljena senzorna soba košta gotovo 470 tisuća kuna, dok je za neurofeedback aparat potrebno izdvojiti skoro 90 tisuća kuna.

DUMAM-e Mame iz Dubrovnika nadaju se kako će ova donacija potaknuti i druge privatnike te ljude dobre volje kako bi se djeci kojoj je to potrebno što prije omogućila rana intervencija u njihovu gradu.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Dubrovnik obilježava Dan branitelja, Milanović stigao na Srđ

Dulist

MARO I DOMINKO RADIĆ Spašavali su živote – jedan na moru, drugi u bolnici

Mia Njavro Banić

DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA ROBERTO MACHIEDO Generacijo, iskazali smo se i obranili!

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija