Sport

Konjuh izgubila u polufinalu parova na US Openu

Konjuh izgubila u polufinalu parova na US Openu

Nakon što je ranije danas prošla u polufinale singla, dubrovačka tenisačica Ana Konjuh u petak navečer nije se uspjela plasirati u finale parova na juniorskom Grand Slam turniru US Openu.

Konjuh je u paru s Njemicom Lottner izgubila od švicarsko-španjolskog para Bencic/Tormo sa 7:6, 3:6 i 10:12. U prvom setu Konjuh i Lottner dvaput su izgubile servis, obranile set-loptu na 5:4 za njihove suparnice, da bi u tie-breaku došle do 7:5.
 
Drugi set bolje su otvorile Bencic i Tormo, ali se Konjuh i Lottner brzo vraćaju na 2:2. Ipak, gube idući servis pa Švicarka i Španjolka odlaze na 5:2, potom osvajaju drugi set sa 6:3.
 
Uslijedio je treći set, u kojem su više pokazale Švicarka i Španjolka. Odlučila je doslovno jedna lopta, na 10:10 Konjuh i Lottner izgubile su prednost servisa, a Bencic i Tormo osvojile i dvanaesti bod.
 
Bencic i Tormo će u finalu igrati protiv prvih nositeljica, Čehinja Krejčikova i Siniakova, koje su za ulaz u finale svladale belgijsko-turske kombinacije Mertens/Soylu. Konjuh i Lottner sad predstoje polufinala singla, u kojima Konjuh igra protiv Japanke Hibi, a Njemica protiv Amerikanke Black.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist