Aktualno

‘KONGRES MAGAZINE’ Dubrovnik opet najbolja destinacija!

'KONGRES MAGAZINE’ Dubrovnik opet najbolja destinacija!

Specijalizirani magazin za kongresnu industriju ‘Kongres Magazine’ ocjenio je 84 kongresne destinacije u različitim kategorijama, a Dubrovnik je na prvom mjestu, kao najbolja destinacija u kategoriji destinacija koje mogu ugostiti oko tisuću kongresnih sudionika.

Meetings Star je nagrada za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu Europe, koju dodjeljuje međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada prepoznaje poslovne subjekte koji se ističu mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Uredništvo magazina Kongres i ove je godine pripremilo pregled najboljih kongresnih destinacija u regiji, koje su bile procijenjene u kontekstu projekta KONGRES MEETOLOGUE.

Destinacije su ocjenjivane prema 75 različitih kriterija, od prirodnih i kulturnih čimbenika; sigurnosti, opće i prometne infrastrukture; turističke infrastrukture i kongresne infrastrukture, ICCA index, kvalitete života i dr. Prema rezultatima tajnog glasovanja, Dubrovnik je dobio ukupnu ocjenu 4,33 (od 5), te se nalazi na vrhu tablice ispred Villacha i Klagenfurta u Austriji.

Članak možete pronaći na slijedećem linku: https://kongres-magazine.eu/2018/06/mtlg-2018-results-m-meeting-destinations/

-Dubrovnik je još jednom dokazao da je uspješna svjetska turistička destinacija rangiranjem pri samom vrhu najboljih u kongresnoj industriji u Europi, te kao najbolja u regiji. Ovakve nagrade su rezultat zajedničkog napora predstavnika turističkog gospodarstva u kongresnom segmentu, od hotelijera i specijaliziranih organizatora poslovnih skupova i događanja, do Kongresnog ureda Turističke zajednice grada Dubrovnika, koji ulažu u promociju Dubrovnika kao kongresne i incentive destinacije. Ova titula nam je potvrda izvrsnosti i poticaj za daljnji rad u cilju dodatnog podizanja kvalitete kongresne ponude, ali i Dubrovnika kao destinacije u cjelini – ističu iz gradske Turističke zajednice.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist