Županija

KONFERENCIJA ‘EASYCONNECTING’ Pet partnera u pilot projektima

Konferencija EasyConnecting Zupanija

Konferencija projekta EASYCONNECTING u organizaciji Dubrovačko neretvanske županije održana je u hotelu Dubrovnik Palace.

Uz projektne partnere i goste u radu konferencije sudjelovali su i pomoćnica Ministra Republike Hrvatske za regionalni razvoj i fondove EU Marija Vučković, saborski zastupnik i član saborskog odbora za regionalni razvoj i fondove EU Maro Kristić i pročelnik Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko-neretvanske županije Ivo Klaić.

Na konferenciji su predstavljeni Pilot aktivnosti pet projektnih partnera (Lučke uprave Krf iz Grčke, Lučke uprave Levante i Ravenna, Regije Abruzzo i FINEST S.p.A. iz Italije te Dubrovačko-neretvanske županije iz Hrvatske).

Voditelj projekta EASYCONNECTING ispred Dubrovačko-neretvanske županije Čedo Vučković predstavio je trenutni Status quo Pilot projekta u Luci Metković. Istaknuo je da su radovi na sanaciji dijela lučkog područja Luke Metković u skladu s dinamičkim planom te da se završetak radova predviđa do kraja lipnja. Za investiciju u luci Metković iz projekta EASYCONNECTING izdvojeno je preko dvjesto tisuća eura.

Pročitajte još

Mljećani: ‘Nedostaje nam vrtić, veterinarska ambulanta, javni bilježnik, kino i još mnogo toga!’

Dulist

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist