DuList IN

KONCERT ZA KRAJ LJETA Na Orsulu stižu Tamara Obrovac & Transhistria Ensemble, imamo ulaznice!

KONCERT ZA KRAJ LJETA Na Orsulu stižu Tamara Obrovac & Transhistria Ensemble, imamo ulaznice!
Park Orsula, Dubrovnik - Tamara Obrovac transhistria ensemble - (28.07.2012) Dubrovnik Open Air Theatre, Viewpoint & Amphitheater / Shows, Art And Culture http://www.parkorsula.du-hr.net

Posljednji događaj ovogodišnjeg Koncertnog ljeta u Parku Orsula je nastup Tamare Obrovac i njenog Transhistria Ensemble. Vesela ekipa predstavit će 4. rujna novi album ‘Canto Amoroso’ s početkom u 21 i 30, a nakon koncerta organiziran je i prijevoz autobusom.

Album u Hrvatskoj izlazi u ograničenoj nakladi, u izdanju Umjetničke organizacije Transhistria ensemble. Snimljen u jednom dahu u Artesuono studiju u Udinama u Italiji, novi glazbeni materijal jazz ekipe donosi i novu glazbenu priču, još jedno uzbudljivo i strastveno jazz putovanje Istrom i Mediteranom, uz zvuke zanimljivih dijalekata.

Osim na svojoj “domaćoj istarskoj besidi”, na albumu Tamara pjeva i na još nekoliko zanimljivih istarskih dijalekata; Istriotskom, Istrorumunjskom, Istromletačkom, na kojem je sama napisala i riječi za istoimenu naslovnu skladbu albuma ‘Canto amoroso’.

Nakon vrlo uspješnog albuma i hita Transhistria ensemble-a “Daleko je …” iz 2006. godine, uslijedili su električni “Neću više jazz kantati” (2009.), te klasikom obojeni album “Madirosa” (2011.), u kojima je Transhistria ensemble nastupio u proširenim sastavima, obogaćen puhačkom odnosno gudačkom sekcijom.

Dubrovačka publika sjeća se energičnog nastupa Tamare Obrovac iz 2012. godine, a ovaj petak moći će se uz sjajne uspješnice opustiti i uz novi materijal.

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti u KIC-u (blagajna Kinematografa u Luži) te na kiosku Parka. Cijena je 70 kuna u pretprodaji, 90 na dan koncerta, dok je za članove udruge Ambient Croatia ulaz 60 kuna.

Više potražite na linkovima:
www.parkorsula.com
https://www.facebook.com/events/1466038447049174/

 

DuList u suradnji s festivalom Park Orsula dijeli dvaput po dvije ulaznice najbržim čitateljima. Na našu e-mail adresu info@dulist.hr pošaljite e-mail s naslovom ‘Tamara Obrovac’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbržima idu ulaznice!

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist