Sport

KONAVLJANI, JAVITE SE! Organizira se Škola trčanja Konavle

KONAVLJANI, JAVITE SE! Organizira se Škola trčanja Konavle

U sklopu škola trčanja Dubrovnik koju i dalje uspješno vodi Ana Perović – Alamat, a koja je osnovana prije 5 godina kroz te koju je prošlo 300-tinjak trkača, a stotinjak ih je istrčalo polumaraton, organizira se Škola trčanja Konavle za sve ljubitelje trčanja kroz prirodu.

Treninzi će se održavati na Grudi, tri puta tjedno u trajanju od sat vremena pa iz Škole trčanja ovom prilikom pozivaju sve zainteresirane da se prijave na mail: pobijedsebe2511@gmail.com ili da dođu na sastanak škole da bi im mogli približiti ovaj vid rekreacije.

Mjesto sastanka: Kafić Pergola (Gruda), 29. listopada 2019. u 19 sati. Treninge će voditi gđa Tanja Ožanić, koja je i sama počela trčati u Školi Trčanja Zagreb. Tanja je s 80 kg došla je na 64 kg težine, a od tada napravila sljedeće utrke: 10 ultra maratona, 10 polumaratona, 2 triatlona.

-Pridružite se Školi trčanja Konavle 4. studenog na Grudi. 17 sati, obucite teniske i krenite, jednostavno zar ne? – pozivaju iz Škole trčanja te napominju da u nedjelju sudjeluju s 25 trkača na Volkswagen Ljubljana Maratonu.

Pročitajte još

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist