Aktualno

Konačno kreću POS-ovi stanovi u Mokošici

Agencija za poticajnu stanogradnju Grada Dubrovnika konačno je objavila u Narodnim novinama natječaj za gradnju osam zgrada poticajne stanogradnje. Nakon predviđene procedure javne nabave, krenut će se u realizaciju predviđene izgradnje stanova za dubrovačke obitelji.

Na kupljenom zemljištu u Mokošici Grad Dubrovnik planira po programu POS-a izgraditi 64 stana s pripadajućim podzemnim parkiralištima, a riječ je o 64 parkirališna mjesta. Kupci stanova određeni su prema listi iz 2008. godine.

Ovo je dobra vijest za sve dubrovačke obitelji koje već dugo čekaju gradnju POS-ovih stanova. Podsjetimo, ovo je još projekt iz doba bivše gradonačelnice Dubravke Šuice.

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija