Aktualno

Komunalci izriču samo upozorenja vlasnicima!

Građani Grada Dubrovnika često se žale na izmet koji po gradskim ulicama ostavljaju kućni ljubimci primjerice u parku za djecu u Ulici Marojice Caboge, Parku Gradac i Bogišić itd.

Na pitanje na koji se način sankcioniraju vlasnici kućnih ljubimaca, prema kojoj odluci i naravno koliko iznose kazne za takve vlasnike, dobili smo slijedeći odgovor:

-Kućni ljubimci su regulirani odlukom o držanju kućnih ljubimaca. Komunalni redari su za sada samo izricali upozorenja vlasnicima koji se nisu ponašali u skladu s ovom odlukom te puštali životinje bez povodca. U suradnji sa Sanitatom će se uvesti češći zajednički obilasci zelenih površina te će se sankcionirati vlasnici čije se ljubimce zatekne u radnjama protivnim odluci – odgovor je iz gradske uprave. 
 

PIŠITE NAM
Svima onima koji su nas do sada kontaktirali, zahvaljujemo, a ostalima poručujemo da ukoliko imaju sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, neka nam slobodno pišu na info@dulist.hr ili se jave na broj telefona 020/ 350 – 670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija