Aktualno

Komunalci izriču samo upozorenja vlasnicima!

Građani Grada Dubrovnika često se žale na izmet koji po gradskim ulicama ostavljaju kućni ljubimci primjerice u parku za djecu u Ulici Marojice Caboge, Parku Gradac i Bogišić itd.

Na pitanje na koji se način sankcioniraju vlasnici kućnih ljubimaca, prema kojoj odluci i naravno koliko iznose kazne za takve vlasnike, dobili smo slijedeći odgovor:

-Kućni ljubimci su regulirani odlukom o držanju kućnih ljubimaca. Komunalni redari su za sada samo izricali upozorenja vlasnicima koji se nisu ponašali u skladu s ovom odlukom te puštali životinje bez povodca. U suradnji sa Sanitatom će se uvesti češći zajednički obilasci zelenih površina te će se sankcionirati vlasnici čije se ljubimce zatekne u radnjama protivnim odluci – odgovor je iz gradske uprave. 
 

PIŠITE NAM
Svima onima koji su nas do sada kontaktirali, zahvaljujemo, a ostalima poručujemo da ukoliko imaju sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, neka nam slobodno pišu na info@dulist.hr ili se jave na broj telefona 020/ 350 – 670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Lionsi zahvalili Maloj kući na sudjelovanju u akciji ‘Srce pod povećalom’

Dulist

Otvorene online prijave za organizirano cijepljenje pomoraca iz županije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija