Aktualno

Komunalci izriču samo upozorenja vlasnicima!

Komunalci izriču samo upozorenja vlasnicima!

Građani Grada Dubrovnika često se žale na izmet koji po gradskim ulicama ostavljaju kućni ljubimci primjerice u parku za djecu u Ulici Marojice Caboge, Parku Gradac i Bogišić itd.

Na pitanje na koji se način sankcioniraju vlasnici kućnih ljubimaca, prema kojoj odluci i naravno koliko iznose kazne za takve vlasnike, dobili smo slijedeći odgovor:

-Kućni ljubimci su regulirani odlukom o držanju kućnih ljubimaca. Komunalni redari su za sada samo izricali upozorenja vlasnicima koji se nisu ponašali u skladu s ovom odlukom te puštali životinje bez povodca. U suradnji sa Sanitatom će se uvesti češći zajednički obilasci zelenih površina te će se sankcionirati vlasnici čije se ljubimce zatekne u radnjama protivnim odluci – odgovor je iz gradske uprave. 
 

PIŠITE NAM
Svima onima koji su nas do sada kontaktirali, zahvaljujemo, a ostalima poručujemo da ukoliko imaju sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, neka nam slobodno pišu na info@dulist.hr ili se jave na broj telefona 020/ 350 – 670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist