Sport

Koja je cijena ponosa? Rijeka – Zmaj 11:0!

Koja je cijena ponosa? Rijeka - Zmaj 11:0!

Nakon što su HNK Rijeci za nepoznat iznos novaca prodali svoje pravo domaćinstva u hrvatskom nogometnom kupu, nogometaši blatskog Zmaja na Kantridi su od riječkog euroligaša dobili i bonus i kamate, a možda i PDV.

Naime, u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske HNK Rijeka razbila je županijskog trećeligaša iz Blata na svom terenu s 11:0, uz čak osam golova Andreja Kramarića. Još dva dodao je Alispahić, a jedan Brezovec. Vrijedi napomenuti kako zbog reprezentativnih obveza nisu nastupili prvotimci vargić, Kvržić, Datković i Močinić, kao i cijeli niz ozlijeđenih igrača (Knežević, Benko, Jugović, Lešković, Zlomislić, Tomečak, Škarabot i Okechukwu).
 
Podsjetimo, ždrijeb je trenutno osmoplasiranom sastavu južne skupine 3. HNL dao pravo domaćinstva u ovom ogledu, ali je uprava Zmaja na žalost navijača Red Dragonsa popustila pritiscima (čitaj izdašnoj novčanoj naknadi) Riječana i uz pratnju 50-ak navijača otputovala na Kvarner s nadom u dobar rezultat. I nisu ga dočekali. Dapače, Rijeka je upisala svoju najvišu pobjedu u povijesti Hrvatske, a mladi Kramarić postao jedini strijelac osam pogodaka na jednoj službenoj utakmici.
 
Čovjek se nakon svega zapita kolika je cijena ponosa…

Pročitajte još

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist

[FOTOGALERIJA] John Mieszczanski i Lauren Johnson iz SAD-a pobjednici dubrovačkog maratona

Dulist