Aktualno

KOD NAČELNIKA Dario Šimunović posjetio ‘Vilu Plamu’ koju je složio od 14.868 kockica

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević primio je Daria Šimunovića, 13-godišnjeg polaznika Kockus edukacije, koji je kao svoj završni rad odabrao ‘Villu Palmu’, zgradu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Iako je zgradu tek sada posjetio prvi put, to ga nije spriječilo da je pomno istraži i s 14.868 kockica pretvori u još jednu znamenitost Dubrovnika za što mu je trebalo rekordnih 30 sati rada.
Načelnik Pavličević se zahvalio Dariu što je inspiraciju pronašao upravo u zgradi policije koju je s izuzetnom preciznošću vjerno prikazao svojim uratkom što je izazvalo oduševljenje ne samo policijskih službenika i djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske već i brojnih drugih pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova koji su također oduševljeni njegovom kreacijom.
Dario se zahvalio na pohvalama i s načelnikom podijelio iskustvo izazova slaganja tako zahtjevne kreacije, budući se radi o zgradi koja je izgrađena prije više od 100 godina na koju je kasnije nadograđen i novi dio zgrade, priznavši kako mu je najveći izazov u izgradnji predstavljao krov zgrade.
Osim Dariu, načelnik Pavličević se zahvalio i njegovom mentoru Marinu Njiriću, voditelju Kockus edukacije koji svojim znanjem, sposobnošću i strpljivošću mlade generacije na iznimno zabavan i kreativan način podučava dizajniranju i programiranju što je rezultiralo stvaranjem brojnih kreacija znamenitih građevina Dubrovnika što je izazvalo oduševljenje građana.
Na kraju susreta načelnik Pavličević se i malim poklonom zahvalio Dariu te mu poželio puno uspjeha u stvaranju novih kreacija.

Pročitajte još

Orlando procvjetao od obnove

Dulist

Vodovod započeo rekonstrukciju cjevovoda na gruškoj obali

Dulist

KAKO SAČUVATI PODATKE? Google od sutra kreće s brisanjem računa

Dulist