Sport

KOBEŠĆAK UOČI SUSRETA S MLADOSTI Nadam se da smo u srijedu imali samo loš dan

KOBEŠĆAK UOČI SUSRETA S MLADOSTI Nadam se da smo u srijedu imali samo loš dan

Na bazenu u Gružu večeras se opet sastaju VK Jug AO i HAVK Mladost. Ovog puta na redu je prva finalna utakmica doigravanja Prvenstva Hrvatske koja počinje u 18,45 sati. Jugaši traže peti naslov u nizu dok će Zagrepčani pokušati prekinuti post dug dvanaest godina. Naime, posljednja titula Mladosti datira iz sezone 2007./08. kada su baš protiv Juga u finalnoj seriji slavili s 3:1.

Zasigurno, nakon finala Regionalne lige u kojem je slavila zagrebačka momčad, puno više zadovoljstva na strani je Mladosti, puni su samopouzdanja i vjerojatno će danas pokušati napraviti prvi ‘break’. Jugaši s druge strane, svjesni propuštene prilike u srijedu, napravit će sve kako bi podignuli prvi pokal u tekućoj sezoni.

Vremena za liječenje rana nema, svjesni su toga u klubu i sve je mobilizirano za ovu utakmicu.
-Ostali smo veliki dužnici sebi i našim navijačima. Očekujemo puno bolju igru nego u srijedu. Siguran sam da možemo puno bolje, ali tu će se nešto pitat i Mladost. Nadam se da ono što smo prikazali u srijedu nije naš limit nego samo loš dan – rekao je jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Sličnog je razmišljanja i Daniil Merkulov.
-Moramo popraviti dojam i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Vjerujem da će momčad reagirati na pozitivan način i da ćemo cijelu finalnu seriju biti na visokom nivou – kazao je ruski reprezentativac za Jugov portal.

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist