Sport

[FOTO] Šuker u Gospinom polju trenirao sa svojim nasljednicima

[FOTO] Šuker u Gospinom polju trenirao sa svojim nasljednicima

Na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju igrači omladinskog pogona dubrovačkog nogometnog kluba Gošk – Dubrovnik 1919 ove subote imaju priliku trenirati s bivšim nogometašima, danas trenerima Ognjenom Vukojevićem i Mario Carevićem, ali i Petrom Krpanom, glavnim instruktorom HNS-a, u sklopu Dana nogometa u Dubrovniku. Kako navode iz dubrovačkog kluba, na treningu sudjeluju igrači omladinskog pogona u sve četiri kategorije koje se natječu u 1. NL. U Dubrovnik je stigao i sam predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Šuker je istaknuo kako će se na ovim našim područjima uvijek rađati pravi igrači, a uloga HNS-a je postaviti standarde kako bi se djeci omogućili što bolji uvjeti treniranja. Čestitao je Gradu Dubrovniku i svima koji su pomogli u realizaciji uređenja terena s umjetnom travom u Gospinom polju naglasivši kako će HNS u svakoj županiji napraviti jedan ovakav sličan teren.
-Najvažnije je da omogućimo djeci zdrav razvoj – rekao je Šuker u Dubrovniku.
Poručio je kako će se danas, ali i sutra kad se ova festa nogometa seli u Konavle, zabavljati s igračima kojima će se pokazati elementarne tehnike.
-Daj Bože da se za pet do deset godina s ovih područja rodi neki reprezentativac. To je želja i lokalaca i nas iz HNS-a – rekao je Šuker.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Dubrovački mališani na Stradunu pokazali svoje trkačke vještine

Dulist

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Dulist

BRIDŽ KLUB DUBROVNIK Dubravka Zvrko i Mario Majstorović najbolji u tjednom parskom turniru!

Dulist