Sport

KOBEŠĆAK ‘Ovo je zasad kruna sezone. U Mađarskoj svašta možemo napraviti!’

KOBEŠĆAK 'Ovo je zasad kruna sezone. U Mađarskoj svašta možemo napraviti!'

U prvoj četvrtini smo se mučili, ali smo se potom posložili. Momčad pokazuje vrlo veliku kvalitetu u svim segmentima. Što se treniralo i radilo sad dolazi na naplatu. Zasluženo osvajamo trofeje – kazao je nakon osvajanja titule prvaka Hrvatske trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

-Čestitam igračima što su se ponašali i igrali tako u dosadašnjem dijelu sezone. Čestitam i mom fantastičnom stožeru, u kojem je svatko odradio svoj dio posla. Naravno, i svima u ovom velikom klubu koji su se postavili pobjednički. Posebno ovoj divnoj publici koja ne samo danas, nego i kroz cijelu sezonu nas prati – dodao je Kobešćak.

-Ovo je zasad kruna sezone. U raznim okolnostima smo pokazali da možemo osvojiti trofej. Sva tri puta je to bilo protiv Primorja, ali je bilo najprije s ‘brutalityjem’, pa bez Perronea. Sad u finalnoj seriji bilo je to pod pritiskom domaćeg bazena i kad svi očekuju da ćemo pobijediti -izjavio je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak, koji se složio kako bi bez ‘kante’ prvaka dva prethodna trofeja bila zaboravljena.

Na utakmicu ga je došao podržati i njegov nekadašnji trener, a danas trenerski mentor Ozren Bonačić.
-Puno mi znači što je danas došao. Mislim da je on u Gradu uvijek primljen s poštovanje, bez obzira gubio ili pobjeđivao Juga. On je moj mentor, gurnuo me u trenerske vode i bez njega ne bih postao trener. Drago mi je da je uveličao ovu utakmicu, a mislim da je i njemu drago što je bio tu i uveličao ovu proslavu – kazao je Kobešćak. Trener Juga komentirao je i završnicu sezone.

-Sad se rastajemo na neko vrijeme. Sedam igrača već sutra ide u reprezentaciju, Hrvatske i Brazila. Vrlo nam je bitan nastup na Final 6, jer želimo napraviti skalin više. Ovo dosad dokazuje da na različitim razinama možemo biti uspješni. U Budimpešti nismo favoriti, ali svašta možemo napraviti – mišljenja je Kobešćak.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist