Sport

KLUB AMERIČKOG NOGOMETA Sharksi upisuju sve uzrasne kategorije

blank

Na samom početku nove školske godine, Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks otvara upise za sve uzrasne kategorije. Ako ste zaljubljenik u američki nogomet ili samo želite probati nešto novo, ovo je izvrsna prilika!

Kako navode iz kluba, ovaj sport je nov, jako zanimljiv i dinamičan, a treninzi su na visokoj razini s profesionalnim trenerima. Mogućnosti su nebrojene – od sudjelovanja na natjecanjima na nivou države, mogućnosti igranja u hrvatskoj reprezentaciji, putovanja na mnogobrojna natjecanja, kampove i turnire.

Upisi su mogući za dvije uzrasne kategorije i to za juniore (od 8-15 godina) i seniore (15+ godina).

-Ukoliko se želite okušati, ili samo pogledati, slobodno se javite tijekom rujna pa ćemo se dogovoriti za termin kada treninzi počnu, a to je nakon 1. listopada. Svi termini treninga će biti u večernjim satima, nakon kraja popodnevne smjene u školama. Ukoliko imate pitanja o našem klubu, radu ili treninzima dostupni smo za sve informacije putem inboxa Facebook ili instagram stranice, na mobitele 0915209786, 0992223232 te putem emaila: info@dubrovniksharks.hr – navode Sharksi.

Inače, Sharksi uz treninge na terenu, nude i termine u teretani u sklopu dvorane u Gospinom polju (za seniore) kao i većinu opreme za treninge i utakmice.

-Najbitnije je znati da smo ekipa prijatelja i zaljubljenika u ovaj sport i da se tako prema njemu i njegovim igračima odnosimo. Dubrovnik Sharksi su četverostruki srebrni te jednom brončani u prvenstvu Hrvatske, dok će naši junior iduće godine braniti titulu viceprvaka juniorske lige, te kao i seniori, naravno loviti zlato! Očekujemo vas s nestrpljenjem! – ističu Sharksi.

Pročitajte još

UZ MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE U subotu treći Lapad Run

Dulist

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist

Bijač obranama peteraca zaustavio Jugaše

Dulist