Sport

KLIK, KLIK! VK Jug CO lansirao novu web stranicu i mobilnu tipkovnicu za najvjernije navijače

KLIK, KLIK! VK Jug CO lansirao novu web stranicu i mobilnu tipkovnicu za najvjernije navijače

Od jutros je na domeni jug.hr dostupna nova, redizajnirana web stranica vaterpolskog kluba Jug CO koja je osvježena novim funkcionalnostima, dizajnom i sadržajem.

Kako bi najveći zaljubljenici u vaterpolo u svakom trenutku mogli saznati sve vijesti o svom omiljenom klubu, nova web stranica je prilagođenija mobilnoj verziji od one prethodne te omogućava lakše praćenje statistike igrača svih uzrasta, od mlađih nada do seniora.

Osim izmijenjenog dizajna u Jugovim bojama neke od novosti su atraktivniji prikaz dosad osvojenih naslova, mogućnost pretraživanja tema uz korištenje oznaka pozicioniranih na dnu svake objave te generiranje objava s društvenih mreža uz koje je korišten službeni hashtag #tretretresese, a kako bi se dodano ojačala spona između Juga i njegovih najodanijih obožavatelja.

Novina koja će posebno razveseliti sve Jugove navijače je i posebna aplikacija za Apple i Android mobilne uređaje imena VK Jug Izzy. Tako će oni najvjerniji navijači uz pomoć ove potpuno besplatne aplikacije imati mogućnost direktnog pristupa svim vijestima vezanim uz njihov omiljeni vaterpolski klub. U principu se radi o tipkovnici za mobilne telefone uz višenamjensku traku preko koje je moguće direktno pristupiti službenoj web stranici kluba.
Spomenuta aplikacija dostupna je za sve korisnike na App Store portalu i Google Play portalu pod nazivom VK Jug Izzy. Instalacija je moguća na uređaje s operativnim sustavom iOS 10 ili novijim i Android 4.4 KitKat ili novijim, a njezina instalacija je dodatno olakšana uputama koje se korisnicima ispisuju na ekranu prilikom samog procesa.

Još jedna zanimljivost za sve Jugove fanove bit će i opcija prepoznavanja gesti (gesture recognition) koja će im se prikazati na ekranu prilikom odabira simbola/emotikona te na zabavan način ubrzati pisanje svih vrsta poruka na njihovim mobilnim telefonima.

Pročitajte još

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist