Sport

IVAN BOGDANOVIĆ Još jedan reprezentativac u Gospinom polju!

IVAN BOGDANOVIĆ Još jedan reprezentativac u Gospinom polju!

Ivan Bogdanović novi je reprezentativac Hrvatske, a vijest je obradovala sve u Košarkaškom klubu Dubrovnik.

Mladi član KK Dubrovnik pozvan je u Zadar na okupljanje reprezentacije do 14 godina.

Seniori kluba pripremaju se za utakmicu 9. kola A-2 lige jug i gostovanje u Sukošanu (nedjelja, 17 sati). U Dubrovniku je bilo 97:47, ali trener Željko Vreća „puše i na hladno“.

-Riječ je o momčadi koja igra dijametralno suprotno doma u odnosu na gostujuće dvoboje. Uvjerljiva pobjeda u prvom susretu pokazuje kako smo bolja momčad, ali Sukošan ima dobre, iskusne igrače. Ako želimo Prvu ligu, nema ni najmanjeg mjesta opuštanju, u A-2 ligi nikome nije lako u gostima. Eto, zadarski Sonik je u prošlom kolu kiksao u Omišu, mi ćemo sve napraviti kako bi se iz Sukošana vratili s novom pobjedom – naglašava Željko Vreća, trener KK Dubrovnik.

Dubrovački košarkaši su nakon osam odigranih kola na diobi prvog mjesta sa Sonik Puntamikom. I jedni i drugi imaju sedam pobjeda i jedan poraz, ali Zadranima još predstoji gostovanje u Dubrovniku.

I dok seniori budu na putu za Sukošan, u Gospinom polju će u nedjelju igrati mlađi kadeti trenera Mara Lučića. Nakon uvodne pobjede u Trogiru (56:52), sportski je nadati se uspjehu i protiv splitskog Adriatica (12 sati).

Kadeti ovaj vikend ipak neće gostovati u Zagrebu protiv Cedevite u susretu 6. kola Jedinstvene kadetske lige. Odgođena je i utakmica druge momčadi KK Dubrovnik u natjecanju B-1 lige. Prioritet je ipak dobar rezultat prve momčadi u Sukošanu.

RASPORED ZA VIKEND
Nedjelja, 11. velječe, 2018.
12:00 KK Dubrovnik – KK Adriatic (SD Gospino polje – mlađi kadeti)
17:00 KK Sukošan – KK Dubrovnik (seniori)

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist