Aktualno

KLIK, KLIK NA TOP PET Donosimo što ste najviše čitali u 2016.!

najcitaniji2016

Istekom 2016. godine provjerili smo koje su vas vijesti na našem portalu najviše zanimale. Tako smo napravili ljestvicu TOP 5 najčitanijih vijesti na našem portalu u godini koja je za nama.

Na prvom mjestu je razgovor s dr. sc. Sinišom Carem, u kojem smo krajem kolovoza bolje upoznali mljetskog liječnika opće prakse koji je unio velike promjene u život tog prelijepog otoka.

Na drugom mjestu najčitanijih vijesti 2016. godine našla se vijest iz lipnja o Dubrovkinji Ani Maslać Plenković, supruzi hrvatskog premijera (tada još kandidata za predsjednika HDZ-a) Andreja Plenkovića.

Treće mjesto zauzela je vijest iz srpnja o vjenčanju Jugovog asa Paula Obradovića, kad smo donijeli i fotografije predivnih mladenaca ispred Crkve svetog Nikole u Cavtatu.

Na četvrtom mjestu slijedi je osvrt našeg sugrađanina, turističkog vodiča Ivana Vukovića, koji je na svom Facebook profilu ovog kolovoza iznio svoje mišljenje o trenutnom stanju u gradu Dubrovniku.

Peto mjesto zauzela je vijest iz travnja u kojoj smo vas pozvali na pomoć malenom Andreju Leventiću, kojem je trebala operacija u Zagrebu.

Pročitajte još

ŽUPA SV. MIHAJLA PROSLAVILA DAN OBITELJI Radionice, druženje, pjesma i roštilj

Dulist

Održana međunarodna OLA 2024 konferencija o optimizaciji i učenju u Dubrovniku

Dulist

U Gružu uređen Park Luja Šoletića

Dulist