Grad

KLGB Toma Kristovića: Čija samovolja uništava parking u Komolcu?

KLGB Toma Kristovića: Čija samovolja uništava parking u Komolcu?

Kandidacijska lista Toma Kristovića, koja je na nedavnim kotarskim izborima osvojila veći broj mandata u Komolcu od liste HDZ-a, uputila je priopćenje za javnost povodom uništavanja parkinga ispod crkve Duha Svetoga, zbog, kako navode, postavljanja božićnog drvca na mjesto gdje isto nikada nije ni bilo.

-Jutros smo ostali nemalo šokirani kada smo od naših sumještana zaprimili slike koje jednostavno pokazuju samovolju kotarskog vodstva i odnos prema svima nama i našem kotaru za vrijeme njihova mandata.

Naime, kao što smo ovdje već i pisali i pitali se kako ilegalni parking krade Božić u GK Komolac, šokantan problem se dogodio jutros kada je nečijom samovoljom odlučeno da se božićno drvce s parcele na kojoj je dosada tradicionalno bilo smješteno (na području sadašnjeg ilegalnog parkinga), prebaci na uređeni, ograđeni i asfaltirani parking ispod crkve Duha Svetoga.

Ono što je najšokantnije od svega jest upravo to što je za ovu prigodu parking uništen te asfalt izrezan kako bi se drvce moglo na to mjesto postaviti, svega 50-ak metara od mjesta gdje već postoji rupa u koju se drvce može postaviti! Još jednom ističemo kako smo zaprepašteni ovim postupanjem u našem kotaru te kako smo iznimno ogorčeni na jutrošnji događaj.

Ovim putem tražimo odgovor od vodstva GK Komolac, kao i od nadležnih upravnih tijela Grada Dubrovnika zašto se parking morao uništiti kada je drvce moglo biti postavljeno na staru lokaciju, kao i odgovor na pitanje koliko je ovaj marifetluk koštao građane kako našeg kotara tako i cijelog Grada! – navode u priopćenju.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist