Politika

Kisić: Odluke donesene nelegalno

Kisić: Odluke donesene nelegalno

Antun Kisić istaknuo je niz nepravilnosti u radu Izborne skupštine i najavio žalbu Središnjem odboru stranke na tiskovnoj konferenciji koju je održao netom nakon proglašenja pobjede Branka Bačića.

Ispred dvorane u kojoj je održana Izborna skupština Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko – neretvanske županije Kisić je naglasio kako su odluke donesene nelegalno te najavio kako će mišljenje zatražiti od svih 6 kandidata za predsjednika HDZ-a. Kisić ističe kako pri proglašenju rezultata nije bilo niti potrebnog kvoruma od 137 delegata, jer su mnogi HDZ-ovci zbog maratonskog trajanja brojanja glasova otišli iz Orašca pa je prema njegovoj procjeni u dvorani bilo upola manje delegata. Na to je upozorio i predsjedavajućeg Frana Matušića, ali on je njegovo upozorenje, kako ističe Kisić ignorirao i nastavio s točkama dnevnog reda.

Očito će se repovi ove Izborne skupštine nastaviti i sljedećih dana, a struja koju predvode čelnici Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik neće se pomiriti s ovakvim raspletom događanja.
 

Pročitajte još

[IZBORI 2024.] RIKI MILUN, KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA ‘Građani prvi put imaju za koga glasati’

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Dulist

Domovinski pokret: ‘Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske’

Dulist