Sport

KIŠA MEDALJA Judaški blagdanski vikend

KIŠA MEDALJA Judaški blagdanski vikend

U Sportskoj dvorani u Gospinom polju prošle subote održano je 1. Božićno klupsko natjecanje Judo kluba Dubrovnik 1966., na kojem je sudjelovalo 93 natjecatelja.

Natjecanje su otvorili najmlađi judaši (4-6 godina) koji su nastupili u tri discipline – povlačenje pojasa, sumo borba i poligon. Potom su uslijedile i borbe uzrasta 6-8 godina, gdje su uz povlačenje pojaseva i sumo borbe održane i borbe u parteru. Jednako su zanimljive bile borbe uzrasta 8-12 godina, posebno atraktivne zbog mnoštva lijepih bacanja. Iz kluba ističu, svi su dobili medalje, blagdanske darove, a nije bilo poraženih!

Uz ovo spomenimo kako su judaši JK Župa dubrovačka i JK Dubrovnik nastupili na 23. Međunarodnom turniru u Solinu. Za JK Župa dubrovačka zlata su osvojili Nika Viđen, Iva Oberan i Matea Knego. Srebrom su se okitili Marino Oberan, Emin Agović, Ema Ljumović, Mia Janković, Laura Žutac, Lucija Vučićević i Miho Kraljić, a broncom Petrunjela Pavić, Maro Pavić, Nina Miloslavić i Đivo Obradović. Za JK Dubrovnik srebra su osvojili Matej Njirić i Romana Palunčić, dok su do bronce došli Pero Moretić, Marko Moretić, Ivana Bender i Ivica Bogetić.

Foto: JK Dubrovnik 1966./JK Dubrovnik/ JK Župa dubrovačka

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist