DuList IN

Kenji i rođendanski party za kraj kolovoza

Kenji i rođendanski party za kraj kolovoza

Zadnji dan kolovoza rezerviran je za talijanskog tech house perfekcionista Alexa Kenjija koji će napuniti plesni podij Revelina.

Nakon desetak godina na sceni Alex Kenji iza sebe ima čak pedesetak izdanja. Multitalentirani talijanski posljednjeg dana kolovoza pokazat će zbog čega njegove stvari vrte svi, od Pete Tonga i Tiesta do Justicea i Rogera Sancheza. Alexovi besprijekorni setovi prošetat će od deep housea do žešćih, techno orjentiranih stvari, sve u cilju razdrmavanja kluba do temelja.

Povodom velikog partyja na kojem će Alex proslaviti rođendan Revelin priprema mnoštvo iznenađenja i pogodnosti. Revelin je tako u prodaju pustio limitiran broj paketa za party Alexa Kenjija koji sadrže 3 ulaznice po cijeni od 198 kn (regularna cijena dvije ulaznice) koje će, uz predočenje osobne iskaznice moći kupiti stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije. Paketi se mogu kupiti u caffe barovima Afrika i Casablanca te na ulazu u Revelin.

A zagrijavanje za Kenjijev party kreće već 30. kolovoza uz provjerenu ekipu Revelinovih resident Dj-a, pojačanih nastupom plesačica i brojnim atraktivnim hostesama. Pritom je pripremljena sjajna akcija u kojoj prvih 10 naručenih boca pića osvaja po dvije ulaznice za veliki party u petak.

Osim toga, na partyju u petak Revelin je organizirao akciju povodom Alexovog rođendana koja će najbržima donijeti sjajnu nagradu! Prvih deset naručenih boca u petak, 31. kolovoza, osvojit će godišnju ulaznicu za Culture Club Revelin za sezonu 2013. godinu.

Ulaznice za nastup Alexa Kenjija već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa.
 

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist