DuList IN

FOTO: Predin i Dedić bacili Dubrovčane u trans

FOTO: Predin i Dedić bacili Dubrovčane u trans

Vrsni glazbenici kantautor Zoran Predin i pijanist Matija Dedić održali su sinoć u sklopu ljetnog programa Zvijezde pod zvijezdama koncert za pamćenje u intimnom ambijentu vrta Grand Ville Argentine.

Klavir i vokal, ogoljeni i intimni, neke su od prvih asocijacija na album "Tragovi u sjeti", na kojem su Predin i Dedić udružili vokalne i pijanističke snage, a kojeg su sinoć predstavili i dubrovačkoj publici.

Vrt obasjan brojnim svijećama bio je idealna pozornica za vremensko putovanje u prošlost. Uz selekciju vrhunskih cognaca i martinija te prigodne delicije uzvanici su uživali u glazbi koja je prizvala neka druga vremena i daleke uspomene.

Zoran Predin najavljivao je svaku pjesmu duhovito ili pak sjetno, dajući joj smisao poput spomenara na ljude, priče, život, dok je Matija Dedić svojim virtoznim umijećem na klaviru bio idealni suputnik za ovo glazbeno putovanje.

Uz nove interpretacije ‘starih’ hitova poput Galeb i ja, Jesen u meni, Magla, Ti si mi u krvi, Što te nema, Tvoje nježne godine, gosti su u transu zapjevali u glas prepuštajući se glazbi vrhunskog pijanista i romantične duše spojene u duetu Matije Dedića i Zorana Predina.

Nakon koncerta koji je trajao do sitnih sati, gosti su s oduševljenem prilazili glazbenicima zahvaljujući im na prekrasnom putovanju u prošlost. Bila je to zaista jedinstvena dubrovačka ljetna noć za pamćenje!

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist