DuList PROMO

KAZALIŠTE PLANET ART DARUJE Osvojite ulaznice za ‘Ljubavna pisma’

Kazalište Planet Art nakon dulje vremena dolazi u Dubrovnik u kino Slobodu sa svojom najnovijom predstavom ‘Ljubavna pisma’ u subotu, 14. listopada s dvije izvedbe, u 18 i 20 sati.

Melodrama ‘Ljubavna pisma’ najizvođenija je kazališna ljubavna priča na svijetu nastala iz pera plodnog američkog dramatičara A.R. Gurneya. Tekst je premijerno izveden 1988. godine na Broadwayu te je iste godine nominiran za Pulitzerovu nagradu za dramu.

Od tada je ovaj jedinstven dramski tekst izveden nebrojeno puta po cijelom svijetu, a u glavnim ulogama okušala su se velika glumačka imena poput Kathleen Turner, Williama Hurta, Mela Gibsona, Gerard Depardieua, Anouk Aimee, Sissy Spacek, Sigourney Weaver, Elizabeth Taylor i drugih. hhU Hrvatskoj je ovaj tekst praizveden prije dvadeset godina u Teatru u gostima, a uz Anu Karić u ulozi Melisse, u ulozi Andyja nastupali su Relja Bašić, Boris Buzančić i Boro Miholjević.

U najnovijoj produkciji Kazališta Planet Art snažnim glumačkim postavama ovog kazališnog klasika pridružuju se Slavica Knežević i Marko Torjanac koji predstavu potpisuju i kao redatelji te autori dramaturške prilagodbe.

Ljubavna pisma će nam svojom toplinom izmamiti i suzu i osmjeh, ali i poneko sjećanje na velike skrivene ljubavi koje svatko od nas nosi u sebi.

DuList u suradnji s Kazalištem Planet Art najbržim čitateljima dijeli dvije ulaznice za izvedbu u 18 sati te dvije ulaznice za izvedbu u 20 sati. Dovoljno je na e-mail adresu nagradna@dulist.hr poslati svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) te u subjekt e-maila napisati Ljubavna pisma – Nagradna igra.

Pročitajte još

ROYAL HOTELS & RESORT Pripremite svoje životopise i dođite u ponedjeljak!

Dulist

ADVENT NA VOJNOVIĆU Koncert grupe Dalmatino odgođen za prosinac

Dulist

POPUST OD 70 POSTO NA SVE Tradicionalni Black Friday vikend u TuttoBene

Dulist