Kultura

KAZALIŠTE MALA SCENA Stiže ‘Iglica’, a mi imamo ulaznice!

DuList u suradnji s kazalištem marina Držića jednog našeg čitatelja daruje s dvije ulaznice za predstavu za djecu ‘Iglica’ u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba u petak 16. listopada u 12.15 sati.

Kao i uvijek, potrebno je biti dovoljno brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Iglica’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbržoj ili najbržem idu ulaznice!

Nagrađivana predstava za djecu “Iglica” (prema tekstu autorice Lane Šarić) u režiji Ivice Šimića je namijenjena djeci od 4 do 10 godina. Nastala je u suradnji s Triko Cirkus Teatrom iz Zagreba.

“Iglica” šalje nedvosmislenu poruku da ljude koji su drugačiji treba prihvatiti onakvima kakvi jesu i da većina mora učiniti onaj neophodan korak i prihvatiti takve ljude, koji će onda svojom posebnošću, obogatiti i naš vlastiti život. Igraju: Nikolina Majdak, Iva Peter Dragan i Nikola Mijatović.

Informacije/rezervacije na tel. 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

100. OBLJETNICA Tematsko stručno vodstvo ‘Bukovčevi ateljei – Cavtat’ u Kući Bukovac

Dulist

Mlada pjesnikinja Lara Čustović predstavila svoju prvu zbirku ‘Posebno drugačija’

Dulist

Otočki Vilenjak i družina: osam čarobnih i zabavno-poučnih priča za djecu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija