Hrvatska

Karamarko: Inzistirat ćemo na prijevremenim izborima!

Karamarko: Inzistirat ćemo na prijevremenim izborima!

Uoči večerašnjeg obilježavanja 24. obljetnice osnutka HDZ-a u Crikvenici predsjednik stranke Tomislav Karamarko još je jednom komentirao posljednja događanja oko smjene Slavka Linića.

– Do sada nisu ništa napravili, upropastili su hrvatsko gospodarstvo, a sada su još u međusobnom ratu. Obračunavaju se preko leđa naših građana koji žive sve lošije. Vidjeli ste i sami da je Europska komisija jučer potvrdila da mi i Cipar nećemo bilježiti rast BDP-a, što znači da će se živjeti još lošije, da će biti još manje radnih mjesta, da će standard biti slab, da naši ljudi neće imati za osnovne stvari, za dnevno preživljavanje i normalan život. I u toj situaciji baviti se sami sobom, na način kako se oni bave, a povremeno, po sistemu drž’ te lopova pokažu na HDZ. Sve su to neuvjerljive priče ekipe koja nije dorasla ovome trenutku, ni stručno, ni moralno. Hrvatska u ovome momentu traži ljude koji znaju i ljude koji su homogeni, koji imaju zajedništvo, da bi se mogli izvući iz ovih gospodarskih neprilika. Oni niti znaju, niti su jedinstveni, dapače, u svađi su, scenarij nije niti malo optimističan – kazao je Karamarko, piše Večernji.hr

Na pitanje što će učiniti HDZ Karamarko je poručio – pobijedit ćemo na izborima, za početak na ovima za EU parlament.

– Inzistirat ćemo na prijevremenim izborima, vidjet ćemo hoćemo li uspjeti, s obzirom na njihovu većinu u Saboru, ne znamo kako će se to dalje razvijati unutar korpusa same Kukuriku koalicije. Očekujemo pobjedu, intenzivno radimo na našem gospodarskom programu i projektima, na odličnom smo putu, znate da surađujemo s prijateljima iz inozemstva, bit ćemo spremni, spremni smo već sada. Lošiji od ovih nikada nisu hodali Banskim dvorima, tako da, što se njih tiče, nisam optimist – rekao je Karamarko.
U deset dana šef HDZ-a dva je puta posjetio Novi Vinodolski i Crikvenicu. Objasnio je i zašto.

– Od kada sam predsjednik stranke, moja je taktika da budem stalno na terenu, s ljudima. Dociranje sa ekrana, iz saborskih klupa ili nekakav meč s nekakvim Stazićem u Saboru, to nije dovoljno, nije dovoljno za prezentaciju predsjednika stranke, Ja sam stalno s ljudima, od kada smo preuzeli stranku imamo preko 15 tisuća članova više. Zato sam tu, – kazao je.

Pročitajte još

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist