Sport

KAMP U VARAŽDINU ‘Žokice’ trenirale s velikim imenima odbojkaškog svijeta

003 20190727zok dubrovnik

Treći razvojni odbojkaški kamp pod pokroviteljstvom Hrvatskog odbojkaškog saveza održao se od 20. do 26. srpnja.

Okupio je 262 mladih odbojkaša i odbojkašica iz cijele Hrvatske među ostalim i naše ‘Žokice’ – odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba

Pod budnim okom 20 vrhunskih trenera, polaznici kampa trenirali su dva puta dnevno, prolazili različita testiranja te slušali predavanja renomiranih stručnjaka u Areni Varaždin.

Program rada uključivao je treninge u dvorani, kondicijske treninge, odbojku na pijesku, plivanje u bazenu te predavanja o prehrani i mentalnom treningu, uz popratne zabavno – edukativne programe.

Svi polaznici pa tako i 13 igračica kluba i trenericom Marinom Radić imali su priliku trenirati pod palicom izbornika ženske seniorske reprezentacije, Danielea Santarellija, i družiti se sa svojim uzorima, seniorkama Hrvatske, koje se trenutno u Osijeku pripremaju za Europsko prvenstvo 2019.

-Varaždin kao domaćin se pokazao kao pun pogodak. Radilo se na pet terena u klimatiziranim uvjetima. Cure su oduševljene radnim uvjetima, smještajem, hranom, trenerima i naravno ono što sport donosi, a to su prijateljstvo i veze koje ti ostaju za cijeli život – istaknuli su iz kluba u objavi na službenoj Facebook stranici.

Na zadnjem danu kampa dijelile su se diplome i nagrade za najbolje kampere svoje grupe po godištima. Igračica Nina Jakic dobila je nagradu za najbolju kampericu u grupi 2004/2005.

-Sve pohvale svim curama jer su dale sve od sebe i što su ponosno predstavljale svoj klub i trenere. Rastanci su teški pa tako i ovaj put se bilo teško rastati. Cure nakon duge sezone, sudjelovanjem na ovom kampu zasluženo idu na odmor do sredine kolovoza – zaključili su iz kluba.

Izvor: ŽOK Dubrovnik

Pročitajte još

Pohvalili se iz Grada: ‘U sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina’

Dulist

ŠESTI MEĐUNARODNI TRIATLON U DUBROVNIKU Ne propustite se prijaviti dok ima mjesta

Dulist

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist