Aktualno

Kakvo nas vrijeme očekuje idući tjedan?

Kakvo nas vrijeme očekuje idući tjedan?

Kakvo nas vrijeme očekuje u tjednu pred nama? Prema prognozi Dragoslava Dragojlovića iz DHMZ-a za HRT, u tjednu pred nama vrijeme i dalje promjenjivo i nestabilno. U ponedjeljak na zapadu kratkotrajno smirivanje vremena, u utorak ponovno većinom oblačno i kišovito, ponegdje uz obilne pljuskove, a u srijedu promenjivo s kišom. Pritom duž većeg dijela obale umjereno i jako jugo.

Ponedjeljak u Dalmaciji promjenjivo oblačno povremeno s kišom , mjestimice i u obliku pljuskova s grmljavinom. Ponegdje može pasti i obilnija oborina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjevrozapadni. Jutarnuja temperatura od 12 do 14 °C, uz obalu između 14 i 16 °C. Najviša dnevna od 17 do 19 °C, na moru između 20 i 22 °C.

Podjednaka temperatura i na jugu Hrvatske, gdje će biti promjenjivo i pretežno oblačno povremeno s kišom, ponegdje i u obliku izraženijih pljuskovai. Zapuhat će umjereno, prema večeri i jako jugo pri čemu će more biti umjereno valovito i valovito.

Na Jadranu u utorak promjenjivo oblačno s pljuskovima s grmljavinom, koji mjestimice mogu biti jače izraženi. U srijedu i četvrtak više sunčanih razdoblja, ali još ponegdje i kiša. Na sjevernom dijelu puhat će umjerena i jaka, u utorak i olujna bura, a u Dalmaciji jako i olujno jugo

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist