Aktualno

Kakvo nas vrijeme očekuje idući tjedan?

kisa spica16

Kakvo nas vrijeme očekuje u tjednu pred nama? Prema prognozi Dragoslava Dragojlovića iz DHMZ-a za HRT, u tjednu pred nama vrijeme i dalje promjenjivo i nestabilno. U ponedjeljak na zapadu kratkotrajno smirivanje vremena, u utorak ponovno većinom oblačno i kišovito, ponegdje uz obilne pljuskove, a u srijedu promenjivo s kišom. Pritom duž većeg dijela obale umjereno i jako jugo.

Ponedjeljak u Dalmaciji promjenjivo oblačno povremeno s kišom , mjestimice i u obliku pljuskova s grmljavinom. Ponegdje može pasti i obilnija oborina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjevrozapadni. Jutarnuja temperatura od 12 do 14 °C, uz obalu između 14 i 16 °C. Najviša dnevna od 17 do 19 °C, na moru između 20 i 22 °C.

Podjednaka temperatura i na jugu Hrvatske, gdje će biti promjenjivo i pretežno oblačno povremeno s kišom, ponegdje i u obliku izraženijih pljuskovai. Zapuhat će umjereno, prema večeri i jako jugo pri čemu će more biti umjereno valovito i valovito.

Banner 300x250 DU 1

Na Jadranu u utorak promjenjivo oblačno s pljuskovima s grmljavinom, koji mjestimice mogu biti jače izraženi. U srijedu i četvrtak više sunčanih razdoblja, ali još ponegdje i kiša. Na sjevernom dijelu puhat će umjerena i jaka, u utorak i olujna bura, a u Dalmaciji jako i olujno jugo

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist