DuList IN

Kakvo iznenađenje čeka mladu Juditu?

blank

U 4. epizodi serije «Zora dubrovačka» na NovojTV doznajemo kako Maro obavještava Juditu kako će uskoro krenuti na bojište.

Dijana je počela s radom u Taverni gdje se organizira pomoć prognanicima. U Tavernu dolazi njena prijateljica Adela iz Čilipa čiji su muž i sin nestali. Šiško i Maro odluče pomoći i krenuti prema Čilipima u potragu za njima. Lukša se prijavljuje u vojsku, a Maro i dalje prima i šalje poruke te izvještava o dosad najvećem napadu na Konavle i dijelove Dubrovnika.
 
Prima poruku od Rocca Sorga kojom on poziva obitelj Knego da dođu kod njega u Padovu. Dživo grubo potjera Mara iz kuće i posvađa se s Juditom. Obavještava je da će prihvatiti Roccov poziv za odlazak u Italiju, no Judita to odbija. Tijekom napete rođendanske večeri, Judita dobiva poklon od pokojne bake koji je smjela otvoriti tek na svoj 20. rođendan.
 
U pismu koji je priložila uz obiteljski grb, baka imenuje Juditu vlasnicom čitavog obiteljskog bogatstva. Maris je neugodno iznenađena, jer je mislila da je ona jedina nasljednica imanja obitelji Menčetić.

Nova epizoda serije "Zora dubrovačka" na rasporedu je večeras u 21 sat na programu NoveTV.

Pročitajte još

[FOTO] Matador u Revelinu oduševio melodičnim i progresivnim setom

Dulist

Adi Šošarić Šoše i Giuliano otvaraju zimsku koncertnu sezonu u Revelinu!

Dulist

Art and wine radionica u vrtu Kuće Bukovac u Cavtatu

Dulist