Crna kronika

KAKVA ZAPLJENA! Policajac izvan službe ‘pao’ s više od 50 kilograma ‘trave’

KAKVA ZAPLJENA! Policajac izvan službe 'pao' s više od 50 kilograma 'trave'

Policijski službenik izvan službe je tijekom ponedjeljka ‘pao’ s više od 50 kilograma marihuane koja mu je pronađena u prtljažnom prostoru automobila.

Naime, prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, 25. lipnja, oko 6 sati, prilikom ulaska na auto-cestu A-1, na naplatnoj postaji Čarapine, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zaustavili su osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak (policijski službenik izvan službe), kada je u prtljažnom prostoru pronađena marihuana. Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga vozila u kojem je pronađeno 48 paketa s ukupno 51,6 kg marihuane.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a 42-godišnjak i 36-godišnjakinja koja se s njim kao suputnica nalazila u vozilu su, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Više pojedinosti o ovom događaju bit će poznato nakon završetka kriminalističkog istraživanja koje se nastavlja.

Pročitajte još

TJEDNI REKORDER Zaustavljen u Zaton Dolima, napuhao 1,65 promila

Dulist

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist