Zanimljivosti

“Kako mogu zaštititi naš ozonski omotač?”

Shutterstock Images LLC

Ekološke udruge Rijeke dubrovačke pokrenule su likovni natječaj za svu djecu i mlade Mokošice, Grada i cijelog svijeta, uz obilježavanje 25 godina Montrealskog protokola i Međunarodnog dana ozonskog omotača koji se obilježava 16. rujna.  

– Pozivamo svu djecu i mlade Mokošice, Rijeke dubrovačke, Grada i cijelog Planeta da nam šalju svoje likovne uratke na temu „ Kako mogu zaštiti naš ozonski omotač!“, zaključno do 15. rujna do 16 sati – navodi voditeljica Zelenog foruma Jadranka Šimunović.

Likovne uratke možete slati na adresu Zeleni Forum Eko-Omblići & Zeleno Sunce, 20236 Mokošica, Od izvora 74, ubaciti u zeleni sandučić ili navratiti svaki radni dan od 9,30 do 12 sati.

Tri najbolja likovna uratka nagradit će se na eko-radionici na Međunarodni dan ozonskog omotača 16. rujna u 11 sati u Eko parku Ombla u Mokošici kada će se svečano obilježiti i 25 godišnjicu Montrealskog protokola.

Ovogodišnji moto Dana Ozona, napominju ekolozi, je 'Čuvajmo atmosferu za buduće generacije!'
 

Pročitajte još

UZ PEKARSKE SLASTICE U Domu za starije Dubrovnik obilježili dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dulist

Na papercraft radionicama izrađivale su se figure životinja i maske u obliku ptice

Dulist

POZIV NA AUDICIJU Budi Linđovac, čuvaj tradiciju i sviraj, putuj, pjevaj…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija