Grad

Kako izgleda Nacrt Programa zaštite okoliša Grada Dubrovnika?

Grad Dubrovnik je pokrenuo izradu Programa zaštite okoliša Grada Dubrovnika za razdoblje 2018.-2021., kao dokumenta održivog razvoja i zaštite okoliša u skladu s lokalnim posebnostima i obilježjima.

Izrađen je Nacrt Programa koji se sukladno Zakonu o zaštiti okoliša i Uredbi o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša objavljuje radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.

Javni uvid u Nacrt Plana započeo je 18. travnja i traje do 21. svibnja 2018. godine. Uvid u Nacrt Plana moguć je na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika (OVDJE) ili u vezanim dokumentima ispod ove objave te u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, svaki radni dan od 9 do 12 sati.

Tijekom javnog uvida održati će se javno izlaganje 2. svibnja 2018. godine s početkom u 17sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik.

Tijekom javnog uvida javnost može dostaviti svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe (s naznakom predmeta “Mišljenje na Nacrt Programa zaštite okoliša”) na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr.

Pročitajte još

Marija Radonić i Crveni križ dobitnici priznanja Povjerenstva osoba s invaliditetom

Dulist

Napustila nas je ravnateljica Gimnazije Dubrovnik, Katica Radović

Dulist

Dubrovnik na 3,5 milijuna noćenja do kraja studenog

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija