Aktualno

Kako će ovuda proći mame s kolicima, invalidi,…?

Novi izazov pred gradske službe i Komunalne redare postavio je jedan naš sugrađanin koji skreće pozornost na prepreke na pločniku na Obali Pape Ivana Pavla II, u samoj blizini kružnog toka na Solskoj bazi.

Danas gledam dvije majke s bebama u kolicima. Pokušavaju proći postavljene im prepreke. Pitam se kako ovuda prolaze invalidi u kolicima ili slaobovidne i slijepe osobe?

Je li ovo bilo ucrtano u projektnu dokuemntaciju rekonstrukcije ili je samovolja izvođača? Uglavnom nebitno. Bitno je da je evo već druga godina, a još uvijek isto stanje – piše čitatelj koji se potrudio i fotografirati stanje na pločniku. Za kraj je poručio:

– Nadam se brzoj reakciji odgovornih službi i izmicanje prepreka s pločnika!

I mi se nadamo i vjerujemo kako gradske službe budno prate portal duList gdje objavljujemo Vaše sugestije ali i probleme koje Vas muče te da će vrlo skoro iznaći rješenje na zadovoljstvo stanovnika Gruža ali i cijelog nam Grada.
 

Pišite nam!
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija