Aktualno

Kada će biti sanirana rupa na Pločama?

Jedan naš sugrađanin kontaktirao nas je ljutit zbog toga što već devet dana otkako se na Pločama, na asfaltu otvorila rupa, još uvijek taj dio prometnice nije asfaltiran, već je samo rupa posuta šoderom.

-To je katastrofa, zamislite da padne kiša. Ovo je za otkaz, pa bi onda svi radili svoj posao-komentirao je naš sugrađanin.
Kako bi provjerili kada će se taj dio puta na Pločama asfaltirati, pitali smo Dinka Mirića, v.d. pročelnika Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne poslove.

-Trebate znati da Grad Dubrovnik asfalt dovozi sa 120 kilometara udaljenosti, iz Vrgorca. Ne možemo za svaki rupu slati kamion po asfalt, već čekamo da se skupi veća količina i onda pošaljemo kamion. Mogu reći da ćemo danas ili sutra poslati kamion, i da će u najkraćem roku ta rupa biti sanirana. Molimo sugrađane za strpljenje –  odgovorio nam je Mirić.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan borbe protiv raka

Dulist

[VIDEO] Postira isplovila po najvećem refulu bure

Dulist

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija