Aktualno

Kad će Cavtat dobiti novu školu?

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnice za obrazovanje, kulturu i sport te prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Marijeta Hladilo i Nikolina Šišić na radnom su sastanku sa zamjenikom načelnika Općine Konavle Matom Pušićem i ravnateljicom Osnovne škole Cavtat Katom Kukuljicom razgovarali o problematici gradnje novog objekta ove škole.

 
Na sastanku se razmatralo iznalaženje najkvalitetnijeg  i najbržeg rješenja osiguranja odgovarajućih  uvjeta za školu u Cavtatu. Općina Konavle je u Urbanističkom planu uređenja Cavtata predvidjela novu lokaciju škole za koju će  u narednom razdoblju pokušati  riješiti imovinsko–pravne odnose s privatnim vlasnicima i Agencijom za upravljanje državnom imovinom.
 
Odmah nakon očitovanja o mogućnostima rješavanja  imovinsko-pravnih odnosa  Županija će pristupiti projektiranju izgradnje objekta na novoj ili postojećoj lokaciji  škole.

Pročitajte još

LAPADSKA OBALA BEZ PUMPE Po gorivo za barku do Sobre ili Komolca?

Leona Rašica

FRANKOVIĆ: ‘Gradu još nije stiglo rješenje Upravnog suda za Lapadsku obalu, naći ćemo način za nastavak radova’

Dulist

CHEF MARIJO CURIĆ ZA DULIST ‘Mislim da će nakon pandemije posjetitelji još dublje poštovati našu industriju’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija