Aktualno

Kad će Cavtat dobiti novu školu?

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnice za obrazovanje, kulturu i sport te prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Marijeta Hladilo i Nikolina Šišić na radnom su sastanku sa zamjenikom načelnika Općine Konavle Matom Pušićem i ravnateljicom Osnovne škole Cavtat Katom Kukuljicom razgovarali o problematici gradnje novog objekta ove škole.

 
Na sastanku se razmatralo iznalaženje najkvalitetnijeg  i najbržeg rješenja osiguranja odgovarajućih  uvjeta za školu u Cavtatu. Općina Konavle je u Urbanističkom planu uređenja Cavtata predvidjela novu lokaciju škole za koju će  u narednom razdoblju pokušati  riješiti imovinsko–pravne odnose s privatnim vlasnicima i Agencijom za upravljanje državnom imovinom.
 
Odmah nakon očitovanja o mogućnostima rješavanja  imovinsko-pravnih odnosa  Županija će pristupiti projektiranju izgradnje objekta na novoj ili postojećoj lokaciji  škole.

Pročitajte još

Srijeda je dan za DuList!

Dulist

POSJETILI SMO CVIJETA, JELENU, ANALUCIJU, NIKA, LUKU I BARTOLA Konavoska obitelj Đuka diše za Hajduka

Leona Rašica

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM Velike gužve kroz Župu, Brgat, Grad…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija