Aktualno

Kad će Cavtat dobiti novu školu?

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnice za obrazovanje, kulturu i sport te prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Marijeta Hladilo i Nikolina Šišić na radnom su sastanku sa zamjenikom načelnika Općine Konavle Matom Pušićem i ravnateljicom Osnovne škole Cavtat Katom Kukuljicom razgovarali o problematici gradnje novog objekta ove škole.

 
Na sastanku se razmatralo iznalaženje najkvalitetnijeg  i najbržeg rješenja osiguranja odgovarajućih  uvjeta za školu u Cavtatu. Općina Konavle je u Urbanističkom planu uređenja Cavtata predvidjela novu lokaciju škole za koju će  u narednom razdoblju pokušati  riješiti imovinsko–pravne odnose s privatnim vlasnicima i Agencijom za upravljanje državnom imovinom.
 
Odmah nakon očitovanja o mogućnostima rješavanja  imovinsko-pravnih odnosa  Županija će pristupiti projektiranju izgradnje objekta na novoj ili postojećoj lokaciji  škole.

Pročitajte još

FOTO Mališani učili kako se ponašati u opasnim situacijama

Dulist

SPASI ŽIVOT! Crveni križ poziva na akciju darivanja krvi

Dulist

OBIŠLI SMO GRADILIŠTE Na katoličkom dijelu Groblja Dubac više nema mjesta!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija