Aktualno

JUST ZAGREB Lansiran novi projekt DuLista na engleskom jeziku!

JUST ZAGREB Lansiran novi projekt DuLista na engleskom jeziku!

Tvrtka dulist d.o.o. s ponosom se može pohvaliti kontinuitetom novih sadržaja i projekata kojima nadopunjuje napučenu medijsku scenu.

Pored tjednika DuList i portala www.dulist.hr koji uspješno posluju već petu godinu, tim DuLista u ljeto 2012. godine krenuo je sa specijaliziranim projektom turističkih portala.

Došao je red i na Zagreb!
Dok Just Dubrovnik (www.justdubrovnik.com) svakim danom dobiva sve više online poklonika i bilježi kontinuirani rast posjetitelja portala, ove godine smo se odvažili i na poslovno širenje okupljanjem mlade ekipe u Metropoli koja nosi projekt Just Zagreb (www.justzagreb.com).

Kao i sestrinski portal, Just Zagreb svoje objave usmjerio je turistima i hrvatskim državljanima koji žive izvan Hrvatske, a nudi ih potpuno besplatno. Na engleskom jeziku svakodnevno objavljujemo vijesti iz života Metropole, turističke ponude grada, povijesti, kulture, politike, sporta,… no možda i najvažnije od svega – korisnicima pružamo servisne informacije koje bi im mogle olakšati i pomoći tijekom boravka u Zagrebu. Našim korisnicima na raspolaganju smo od 0-24 h, za sva pitanja koja su im potrebna o gradu i iz grada.

Logo s potpisom
Just Zagreb može se pohvaliti i svojim modernim vizualnim identitetom u kojem dominira lako prepoznatljivi logo sa simbolom Šestinskog kišobrana, zaštitnog znaka Zagreba. Na logo svoj potpis stavlja uspješni dubrovački dizajner sa zagrebačkom adresom Zoran Đukić koji je već ranije osmislio i vizual Just Dubrovnika.

Lider među turističkim portalima
Cilj tvrtke dulist d.o.o. je postati lider medu portalima na engleskom jeziku koji promoviraju turističke raznovrsnosti hrvatskih gradova Dubrovnika i Zagreba. Stoga želimo da nas turisti doživljavaju kao oslonac i vodič, a turističke zajednice i turistički djelatnici kao saveznika u promociji i poboljšavanju turističke ponude.

Za početak, kliknite na www.justzagreb.com i gledajte, čitajte, lajkajte, komentirajte… Svoje sugestije i savjete možete poslati na info@justzagreb.com.

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist