Aktualno

JULIO SRGOTA ‘Nemam što komentirati odluku vlasnika. Maestrali nikad ranije otvaraju sezonu!’

JULIO SRGOTA 'Nemam što komentirati odluku vlasnika. Maestrali nikad ranije otvaraju sezonu!'

Nemam što puno za komentirati. CERP je vlasnik Hotela Maestral te odlučuje hoće li prodati ili neće. Ono što znam jest da nismo nikad ranije otvorili sezonu, jer već 11. veljače nam u Hotel Splendid stižu Skandinavci, a dan poslije vrata otvara i Hotel Uvala – rekao je za DuList predsjednik Uprave Hotela Maestral Julio Srgota u komentaru na odluku Centra za restrukturiranje o odbijanju ponude trgovačkog društva J&T IB Capital Markets iz Praga.

-Jutros je Uprava Hotela Maestral obaviještena od CERP-a da je natječaj ‘pao’, a novi natječaj bit će raspisan u dogledno vrijeme, ovisno o odluci Upravnog vijeća CERP-a. Hotele Maestral u svakom slučaju po svim najavama očekuje još jedna fenomenalna sezona – istaknuo je Srgota.

Podsjetimo, Centar za restrukturiranje i prodaju odbacio je jedinu pristiglu ponudu za kupnju Hotela Maestral te se uskoro, kako doznaje Poslovni dnevnik, očekuje novi natječaj. Naime, jedinu obvezujuću ponudu u postupku javnog prikupljanja ponuda za kupnju 355 520 dionica društva Hoteli Maestral d.d., u iznosu od 114 271 238,40 kuna, dostavilo je trgovačko društvo J&T IB Capital Markets iz Praga u Republici Češkoj. No u CERP-u nisu bili zadovoljni ponuđenom vrijednošću ulaganja za takvu atraktivnu destinaciju (21, 6 milijuna eura) pa će se odmah raspisati novi natječaj.

Inače, riječ je o ukupno sedmom pokušaju privatizacije Hotela Maestrala.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist