Sport

Jug razbio Maribor 15:3

Jug razbio Maribor 15:3

U pobjedi Jug Croatia osiguranja u 8. kolu Triglav Jadranske vaterpolske lige u Sloveniji nad Mariborom od 15:3, bilježimo i prvi seniorski nastup Lorena Fatovića.

Već smo javljali kako je Veselin Đuho, trener Jug Croatia osiguranja na put u Sloveniju poveo podmlađenu momčad, a kapetan Juga CO Nikša Dobud, koji je bio s mladićima, izračunao je kako je prosjek godina igrača Juga u ovoj utakmici bio – 22.
Već od samoga starta dalo se naslutiti kojim će smijerom ići utakmica. Nakon prve četvrtine rezultat je bio 5:1 za Jug CO i Slovencima nije preostalo ništa drugo nego do kraja utakmice učiniti sve kako bi gol razlika bila što manja. Druga dionica je završila neodlučeno 1:1, a potom su Dubrovčani ponovno ubalili u brzinu više i do kraja utakmice primili samo jedan gol, a postigli devet. Sedamnaestogodišnji debitant u kapici Juga CO Loren Fatović imao je priliku postići gol iz peterca, ali nije pogodio mrežu Slovenaca.

Strijelci za Jug CO bili su: Zonić 1, Šutalo 2, Benić 1, Bautović 1, Ivanković 3, Visković 1, Dobud 3, Marelja 1 i Goreta 2. Po četvrtinama: 1:5, 1:1, 1:5, 0:4.

Slijedi utakmica 9. kola TJVL, u subotu, 30. studenoga Jug Croatia osiguranje u Dubrovniku dočekuje Jadrana iz Splita. Pozivamo sve navijače Juga CO i prijatelje vaterpola da nam se pridruže na ovoj utakmici koja počinje u 18,00 sati.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist