Sport

Jug potopio Mladost

Jug potopio Mladost

U derbi susretu Triglav Jadranske lige, Jug je na Savi lakoćom svladao Mladost. Jugaši su nakon pobjede protiv Primorja u Gružu, odličnom igrom pobijedili i slabašne Zagrepčane.

Jug je u susret krenuo odlučnije, ali i pod kočnicom. Mladost je dostojan protivnik bila jedino u prvoj četvrtini koja je završila 1:1 (oba pogotka postignuta su u posljednjoj minuti). Jug je potom odgovorio sa dva pogotka u nizu (Pavlović, Karač) za prednost koja je rasla iz minute u minutu. U drugoj četvrtini gdje je postignuto šest pogodaka Dubrovčani su na poluvrijeme otišli sa plus dva (3:5).

Slabašna momčad Vjeka Kobeščaka nije imali odgovor na odličnu igru Juga koja je izbrisala sve negativne i loše komentare nakon poraza od Pro Recca i neodlučenog rezultata protiv Jadrana iz Herceg Novog.

Sredinom treće četvrtine Jug je imao prednost tri razlike zahvaljujući Janoviću i Jokoviću. Iako je realizacija igrača više bila slaba (2/10), Jugaši su sa svih pozicija u napadu briljirali. Zagrepčani su postigli dva pogotka sa igračem više, dok su ostala tri većinom postignuta zahvaljujući pogreškama Jugove obrane što je dokaz da Mladost u večerašnjem susretu nije pokazala niti jedan detalj ili akciju vrijednu spomena.

Ovo je ujedno velika pobjeda Juga i svih onih koji su vjerovali u 'bolje sutra', a uostalom i odlična igra koja je pokazatelj svim momčadima koja budu s Jugom u grupi Lige prvaka da ih čeka vrlo neugodan protivnik 'gladan pobjeda'.
 

HAVK Mladost – VK Jug CO 5:10 (1:1, 2:4, 2:3, 0:2)
Bazen na Savi
Gledatelja 1000
Suci: Dragan Štampalija (Tribunj) i Albert Brala (Rijeka)
HAVK Mladost – Pavić 7 (obrana), Radu 1, I. Milaković 1, Letica, Pavičević, Vukičević 1, Udovičić 1, K. Milaković, Bebić, Gagulić, Hinić 1, Mallarach, L. Bukić, Miloš
VK Jug CO – Vićan 15 (obrana), Vranješ, Sutić, Janović 4, Joković 2, Pavlović 1, Marković, Bušlje, Karač 1, Dobud 2, Macan, Obradović, Perčinić, Goreta
Realizacija igrača više: Mladost 2/10, Jug 3/8
Peterci: Mladost -, Jug 1/1

 

Rezultat po četvrtinama
1/4 – 1:0 Vukičević, 1:1 Dobud
2/4 – 1:2 Pavlović, 1:3 Karač, 2:3 Hinić, 2:4 Dobud, 3:4 Udovičić, 3:5 Janović
3/4 – 3:6 Janović, 4:6 Milaković, 4:7 Joković, 5:7 Radu,
4/4 – 5:8 Janović, 5:9 Janović, 5:10 Joković
 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist