Sport

JUDO TURNIR U KAŠTEL ŠUĆURCU 3 kluba iz naše županije donijela 9 medalja

Judo klubovi

Ove subote su uz klub iz Konavala, judo klubovi Ura nage, Slano i Župa Dubrovačka nastupili na međunarodnom turniru memorial ‘Mario Zebić’ u Kaštelima. Na natjecanju je nastupilo 627 natjecatelja iz 47 klubova.

– Napravili smo jako dobre rezultate. Tri zlata, jedno srebro, dvije bronce i tri peta mjesta. Zlato su osvojili Stela Market u kategoriji +63kg, Điva Erak u kategoriji -40kg i Dalija Schumch u kategoriji -57kg. Drugo mjesto osvojila je Paula Palameta u kategoriji +70kg. Treća mjesta osvojili su Marin Brautović u kategoriji -42kg i Lukša Azinović u kategoriji -66kg. Peta mjesta ostvarili su Šime Šimunović, Miho Šimunović i Marin Hrnić – napisali su iz Ura nage.

Judo klub Slano ostvario je uspjeh sa jednim srebrom, jednom broncom i dva peta mjesta. Drugo mjesto osvojila je Paula Konjuh -52kg, treće mjesto osvojila je Gabrijela Konjuh u kategoriji -22kg i peto mjesto ostvario je Antonio Konjuh i Patricija Bogdan. Treneri Leon i Maro su vrlo zadovolji sa ostvarenim rezultatima i odrađenim borbama.

Nadalje, klub iz Župe dubrovačke je predstavljalo troje natjecatelja, od kojih je Lukša Bračić osvojio zlatnu medalju, a Ivano Sabljo izgubio u borbi za broncu.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI TURNIR Dvanaest medalja i dva pehara za Taekwondo klub Shark

Dulist

Najmlađi nogometaši NK Župa dubrovačka prvaci županije

Dulist

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist