Sport

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Zlatna medalja za Petrunjelu Pavić i Luku Violića

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Zlatna medalja za Petrunjelu Pavić i Luku Violića

Na Prvenstvu Hrvatske za juniore u Splitu Judo klub Dubrovnik 1966 sudjelovao je s ekipom od 8 sportaša koji su se kući vratili sa čak 7 medalja. Osvojena su 2 zlata, 1 srebro i 4 bronce.

Zlatni su bili Petrunjela Pavić (-78) i Luka Violić (+100), kojemu je ovo ujedno i prvi naslov državnog prvaka. Do srebrne medalje je stigla Bruna Bilić (-52), a bronce su redom osvojili Marko Tomašević (-55), Marko Vareškić (-81), Ardian Sufaj (-90) te Paula Belemečić (-78) dok je u borbi za medalju poražen Josip Bulić (-81) te je osvojio 5.mjesto.

Judo klub Dubrovnik 1966 osvaja visoko 5.mjesto u konkurenciji 35 klubova koju su imali predstavnike na juniorskom PH. Zbog ozljeda nisu nastupile prošlogodišnja juniorska prvakinja Anđela Violić te ovogodišnja kadetska državna doprvakinja Nika Viđen, što ove uspjehe čini još većim.

Održano je i Prvenstvo Hrvatske za uzrast dječaka i djevojčica do 14 godina. Judo klub Dubrovnik 1966 je imao 11 predstavnika. Njih četvero je zaustavljeno na korak do medalje te su osvojili 5.mjesta: Laura Kusalo (-48), Tomislav Sjekavica (-34), Ivan Kristić (-46) te Filip Tokić (-66). Klara Poković (-40) i Dominik Čižek (-55) su osvojili 7.mjesta.

-Jako smo zadovoljni nastupom naših najmlađih članova, čak šestero ih je došlo do plasmana što je lijepa baza za budućnost te svakako vjerujemo u njihove daljnje uspjehe – poručili su iz Judo kluba Dubrovnik 1966.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist