Hrvatska

JOSIPOVIĆ UDARIO PO HDZ-u: Vode prljavu kampanju!

Ivo Josipović

Na kavi s građanima predsjednik Ivo Josipović progovorio je o rješenjima za tešku gospodarsku situaciju u kojoj se zemlja nalazi.

– Treba biti realan, brzih i čarobnih rješenja nema. Čeka nas naporan uporan rad, posebice onih koji vode gospodarsku politiku, to je ozbiljan napor za Vladu, ali i sve one koji rade uz Vladu. S druge strane, moramo znati da i oni koji se bave gospodarstvom imaju i svoj teret – rekao je Josipović, pišu 24sata.hr.

Josipović je prokomentirao i izjavu čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je ustvrdio da je SDP pravni sljednik Saveza Komunista koji je pljačkao i ubijao ljude te ih je okarakterizirao kao zločinačku organizaciju. Ustvrdio je da je iz učestalih napada na njega iz HDZ-a vidljivo da su krenuli u kampanju za predsjedničke izbore. Iako je to kaže legitimno, smatra da sva sredstva s kojima se služe nisu legitimna ni dobra.

– Ovdje je riječ o prljavoj kampanji. Ako je to znak kako HDZ kani voditi kampanje to nije dobro. HDZ je već imao nekih egzotičnih ideja kako voditi kampanju što se vidjelo na parlamentarnim izborima. Sada su se odlučili za kampanju da uopće nemaju kandidata. Mislim da bi bilo važno da HDZ da konačno iznjedri kandidata kako bi se mogli sučeljavati, a ne da ovako prljavo i iz zasjede lansiraju različite teorije koje zaista nisu dostojne – dodao je.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist