Aktualno

Sedmero poginulih u razornom potresu koji je pogodio Petrinju i okolicu

Sedmero poginulih u razornom potresu koji je pogodio Petrinju i okolicu

Razoran potres koji je iza podneva pogodio područje Petrnije, uzeo je još jednu žrtvu. Riječ je o 20-godišnjem mladiću iz Majskih Poljana, na kojega se, piše 24 sata, srušila kuća. Informaciju im je potvrdila dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić.

-Dečko je došao s posla, sjedio u kuhinji i potrpala ga je kuća. Prije pola godine je digao kredit da napravi tu kuću. Bio je sam u njoj – rekla je za 24 sata Bakšić Mitić.

16:55 Naknadno su 24 sata objavila kako je u Majskim Poljana umrlo još dvoje ljudi, otac i sin, a dogradonačelnica Gline Bakšić Mitić rekla je da je ranije preminuo i stariji čovjek koji je živio s jednom ženom, koja je preživjela.

18:28 Prema najnovijim informacijama, donosi Index, šestero je poginulih: 12-godišnja djevojčica u Petrinji, 20-godišnji mladić iz jedne kuće, djed iz druge te otac i sin iz iste kuće u Majskim Poljanama kod Gline, potvrdila je za Index dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić. Naknadno je potvrđeno da je preminula još jedna muška osoba u Majskim Poljanama.

19:30 Broj žrtava se nažalost popeo na sedam. Ministar Tomo Medved potvrdio je u razgovoru za RTL Danas da je u potresu poginulo šest muškaraca i jedna djevojčica.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist