Aktualno

JOŠ JEDNA ADVENTSKA KOŠARICA Uz proizvode iz butige Nota Bene napravite sočne i zdrave muffine

Advent je vrijeme darivanja, a upravo darivanje i lijepa gesta svakoga posebno raduju. Iako će ovaj advent svima biti posebno izazovan zbog novih okolnosti, to ipak ne znači da tijekom njega i dalje ne možete uživati u čarima blagdana. A, uz blagdane uvijek vežemo i slasnu trpezu. Kako bismo vam uljepšali ovaj advent i nadolazeće blagdane, DuList će vas u suradnji s našim vrijednim OPG-ovcima i lokalnim butigama darivati košaricom njihovih proizvoda. Svježe povrće, meso, domaće ulje, sir i mlijeko, ali i razni za svakog od njih specifični specijaliteti koji će biti kao pravo iznenađenje, samo su dio proizvoda koji će vam biti na raspolaganju. Naše darivanje traje do 23. prosinca, a danas vas daruje butiga Note Bene.

S tradicijom dugom 15 godina obitelj Sardi proizvodi i prodaje tradicionalne dubrovačke slastice i delicije poput salame od smokava, sezonskih marmelada od smokve, naranče te ljute naranče. Pored broštulanih mijenudula i arancina u ponudi su i razni sušeni začini. Novo i prigodno za nadolazeće blagdane je mješavima za muffine od Šipanskog rogača. Ukoliko se želite zasladiti zdravim i tradicionalnim slasticama posjetite butigu Note Bene u povijesnoj gradskoj jezgri ili posjetite istoimenu Facebook ili Instagram stranicu te napravite vašu božićnu narudžbu na 098 839 227.

U advenstskoj košarici ovog puta našli su se proizvodi iz butige Nota Bene poput već spomenutog Rogač miksa koji sadrži mješavinu s domaćim rogačem za muffine, 12 košarica za pečenje i euruvetom cukara u prahu. Također, bit će tu broštulanih mijendula kao i domaća marmelada od smokve s čilijem.

Jedino što trebate napraviti je u trenutku dnevne objave, u kojoj ćemo i predstaviti naše OPG-ovce, lokalne butige i njihove domaće proizvode, biti naš najbrži čitatelj ili čitateljica i poslati nam svoje podatke – ime i prezime te broj telefona na email nagradna@dulist.hr te tako postati naš sretni dobitnik.

Nadamo se da će vam naša adventska košarica uljepšati blagdane! Pozivamo ovim putem i ostale OPG-ovce da se priključe ovoj akciji i našim sugrađanima ponude svoju košaricu proizvoda jer prosinac je vrijeme darivanja i zajedništva.

Pročitajte još

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija