Grad

Još jedan sastanak GK Ploče iz Grada: ‘Za svoje uže susjedstvo odaberite jednog predstavnika’

Još jedan sastanak GK Ploče iz Grada: 'Za svoje uže susjedstvo odaberite jednog predstavnika'
Gradski kotar Ploče – iza Grada održat će drugi otvoreni sastanak Vijeća za prevenciju kriminaliteta u ponedjeljak, 15. studenog u prostorima Art radionice Lazareti, točnije u desetoj lađi, s početkom u 18 sati.
Dnevni red sastanka sastoji se od iznošenja izvješća i analize kriminala u kotaru od 28.8.2021. do 15.11.2021., analize učinkovitosti gradskih odjela zaduženih za rješavanje problema usvojenih na prošloj sjednici i revizije postojećih rješenja i upis novih prijedloga.
Iz kotara iznose bitnu napomenu.
-S obzirom da će se ovaj put sastanak održati u zatvorenom prostoru, molimo da se pridržavate važećih epidemioloških mjera. S obzirom na povećanje broja zaraženih u Gradu Dubrovniku i ograničen broj mjesta, potičemo da za svoje uže susjedstvo odaberete jednog predstavnika koji će sudjelovati, a sastanak ćemo također prenositi i online na stranici ovog eventa! Vijeće za prevencijju kriminaliteta GK Ploče – iza Grada inicijativa je PU DNŽ s ciljem efikasnijeg rješavanja komunalnih i sigurnosnih pitanja u gradskim kotarevima Dubrovnika te okuplja predstavnike kotarskog vijeća, nadležnih odjela, udruga te obrazovnih institucija na području GK Ploče – ističu.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović