Grad

Još jedan sastanak GK Ploče iz Grada: ‘Za svoje uže susjedstvo odaberite jednog predstavnika’

Gradski kotar Ploče – iza Grada održat će drugi otvoreni sastanak Vijeća za prevenciju kriminaliteta u ponedjeljak, 15. studenog u prostorima Art radionice Lazareti, točnije u desetoj lađi, s početkom u 18 sati.
Dnevni red sastanka sastoji se od iznošenja izvješća i analize kriminala u kotaru od 28.8.2021. do 15.11.2021., analize učinkovitosti gradskih odjela zaduženih za rješavanje problema usvojenih na prošloj sjednici i revizije postojećih rješenja i upis novih prijedloga.
Iz kotara iznose bitnu napomenu.
-S obzirom da će se ovaj put sastanak održati u zatvorenom prostoru, molimo da se pridržavate važećih epidemioloških mjera. S obzirom na povećanje broja zaraženih u Gradu Dubrovniku i ograničen broj mjesta, potičemo da za svoje uže susjedstvo odaberete jednog predstavnika koji će sudjelovati, a sastanak ćemo također prenositi i online na stranici ovog eventa! Vijeće za prevencijju kriminaliteta GK Ploče – iza Grada inicijativa je PU DNŽ s ciljem efikasnijeg rješavanja komunalnih i sigurnosnih pitanja u gradskim kotarevima Dubrovnika te okuplja predstavnike kotarskog vijeća, nadležnih odjela, udruga te obrazovnih institucija na području GK Ploče – ističu.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO ‘PITURIMA’: Vaša predanost, odricanje i ljubav prema stolnom tenisu može biti inspiracija svim mladima

Dulist

Raspisana javna nabava za rekonstrukciju javne rasvjete

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija