Sport

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Anđela Violić i Nika Viđen prvakinje Hrvatske!

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Anđela Violić i Nika Viđen prvakinje Hrvatske!

Naslov prvakinja Hrvatske u judu osvojile su Anđela Violić (-70) i Nika Viđen (-57) iz Judo Kluba Dubrovnik 1966.

Naime, proteklog vikenda na Splitskim ‘Gripama’ održana su Prvenstva Hrvatske u judu za mlađe seniore te mlađe kadete. Anđela Violić je do zlata u konkurenciji mlađih seniorki došla uz jako zahtijevan ždrijeb pobjedivši pritom sve tri protivnice Iponom.

Nika Viđen je u konkurenciji mlađih kadetkinja nastupila u najbrojnijoj kategoriji te je uz četiri pobjede osvojila svoje prvo zlato na Prvenstvima Hrvatske.

Judo klub Dubrovnik 1966 se može pohvaliti s čak 6 osvojenih medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane) te osvojenim peharom za 3. mjestu u konkurenciji mlađih seniorke.

Na mlađe seniorskom Prvenstvu Hrvatske srebrne medalje su osvojili Petrunjela Pavić (-78) i Josip Bulić (-81) dok je broncu osvojio Marko Vareškić (-81) .

U konkurenciji mlađih kadeta broncu je osvojio Marko Tomašević (-50) uz četiri pobjede i jedan poraz dok je Luka Butigan (-46) zaustavljen u borbi za medalju te je zauzeo 5. mjesto.

Ovim rezultatima Judo klub Dubrovnik 1966 je po ostvarenim rezultatima na PH za mlađe seniore zauzeo jako visoko 4. mjesto u konkurenciji 28 Hrvatskih judo klubova.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist