Crna kronika

JAVNOST ŠOKIRANA Kako su dvojica stradalih maloljetnika prešli granicu bez vozačke?

JAVNOST ŠOKIRANA Kako su dvojica stradalih maloljetnika prešli granicu bez vozačke?

Dan nakon teške prometne nesreće koja se dogodila oko 21 sat na Ivanici (BiH) u kojoj su stradala dvojica maloljetnih Dubrovčana javnost je zgrožena kako je moglo doći do situacije da su maloljetnici ne samo sjeli u auto, već i prešli državnu granicu Brgat – Ivanica bez položenog vozačkog ispita. Tim povodom kontaktirali smo Policijsku upravu Dubrovačko-neretvansku. Iako ova nesreća nije u njihovoj nadležnosti neslužbeno su nam komentirali događaj.

Smatraju kako dvojica maloljetnih mladića definitivno nisu prešli preko granice bez važeće vozačke dozvole.

– Je li netko s njima išao tko se kasnije iskrcao i što se tu dogodilo – to je sad teško spekulirati, ali stvarno sumnjamo da su sami prešli preko granice, to je nešto što se provjerava – istaknuli su nam iz PU dubrovačko-neretvanske napominjući kako mjesto gdje se dogodila nesreća nije u nadležnosti dubrovačke policije, nego u nadležnosti policije BiH i naša policija nije postupala u ovom slučaju.

Automobil u kojem su bili petnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak prevrnuo se u zavoju između hrvatske i bosansko-hercegovačke granice te prešao preko ograde kotrljajući se duboko u provaliju. Župski vatrogasci i HGSS izvukli su mladiće iz smrskanog automobila te su prevezeni s teškim ozljedama u OB Dubrovnik na liječenje.

Foto: Ilustracija – granica Brgat – Ivanica

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist