Aktualno

JAVNA TRIBINA ‘Jesu li nam katastrofe sudbina ili imamo izbora?’

Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovačko-neretvanska županija i Služba CZ Dubrovnik Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a organiziraju javnu tribinu Jesu li nam katastrofe sudbina ili imamo izbora? – Dijalog o rizicima u priobalju i kako možemo povećati otpornost.

Na tribini, u amfiteatru Sveučilišta u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 41), u četvrtak, 13. listopada 2022., u 5 do podne (11:55), govorit će voditeljica Službe civilne zaštite Dubrovnik Ana Miličić, profesori sa Sveučilišta u Dubrovniku Irena Ipšić, Ana Bratoš Cetinić, Ana Portolan i Marino Stanković te Dijana Tomašević Rakić iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Bit će riječi o Međunarodnom danu smanjenja rizika od katastrofa, utjecaju klimatskih promjena na more i priobalje, o klimatskim promjenama i održivom turizmu priobalnih destinacija, programu Dubrovačko-neretvanske županije o ublažavanju i prilagodbi klimatskim promjenama, a kroz primjere iz povijesti čut ćemo i kako katastrofe mijenjaju zajednice.

Pročitajte još

Stožer donio novu odluku o maskama

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE STANJE U ŽUPANIJI U 10 godina dvostruko veći broj djece s prekomjernom težinom

Andrea Falkoni Račić

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija