Aktualno

JARAK OSVOJIO ZLATNI STUDIO I PORUČIO: Olivere, drži se! Ti si ponos Hrvatske!

JARAK OSVOJIO ZLATNI STUDIO I PORUČIO: Olivere, drži se! Ti si ponos Hrvatske!

Dubrovčanin Andrija Jarak osvojio je Zlatni studio u kategoriji najboljeg TV novinara godine.

Jarak je bio po glasovima čitatelja Jutarnjeg lista i Studija nominiran zajedno s kolegicama Ivanom Petrović i Zrinkom Grancarić i to zbog stručnosti, profesionalnosti i nepristranosti. Svoje je mjesto na ovoj listi Jarak zaslužio izvještavanjem s najznačajnijih događaja kao što su otkriće i uhićenja u aferi Agrokor te haaška presuda šestorici Hrvata u BiH.

-Ostario sam ispred zatvora i sudova, tamo nema ovih reflektora i ovog glamura. Tamo su neki mrki, namrgođeni ljudi, a ja večeras sjedim u prvom redu s okrunjenom kraljicom hrvatske estrade Josipom Lisac koja me čak i poljubila tako da se ispričavam ako malo budem nervozan – našalio se Jarak na uručenju nagrade.

– Hvala čitateljima Jutarnjeg lista, hvala svim gledateljima Dnevnika Nove TV od Vukovara do mog Dubrovnika koji su prepoznali taj termin u 19 i 15 i koji su meni i mojoj najdražoj Ivani Petrović omogućili ovakvu jednu uglednu, priznatu nominaciju. Obećavam da ćemo se truditi još više. Hvala mojoj obitelji, supruzi i djeci koji me trpe sve ove godine, ali i mojim urednicima, snimateljima i svima onima koji trpe moje maltretiranje – rekao je Andrija Jarak.

Uručenje nagrade Jarak je iskoristio i za pozdraviti ‘jednog velikog čovjeka’, Olivera Dragojevića.

-Ja sam izuzetno emotivno vezan za njega. Nije prilika ni mjesto da vam govorim, ali radi se o Dubrovniku 1991. godine. Dragi Olivere, želim sve najbolje. Ljudi poput tebe trebaju Hrvatskoj. Ti si ponos Hrvatske i dokaz da nitko nema srce kakvo ima Hrvatska. Olivere drži se – poručio je Jarak.

Pročitajte još

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist